tisdag 7 april 2009

Ingen dag för högklackat men motion fick man i alla fall

Dagen började med en massa spring efter lärare för att få reda på om vi hade naturkunskap eller ej. 09:15 kom svaret, nej det börjar inte förrän efter påsklovet. men i stället ska Djupingarna och konst profilen på en egen liten resa senare på dagen.Efter beskedet fick jag springa till bilen för att hinna till ett möte i olofström. väl framme kände jag mig sen så det var bara att springa. En timme senare var jag tillbaka vid dagiset och fota min påskkärring innan jag sprang in för att leta upp Kalle & co som äntligen var tillbaka.
Det visade sig att de också ville med så jag stod och stressa över tanken att jag var tvungen att köra bil på sölvesborgs konstiga gator..Men lagom till att det bara var 40 minuter kvar så ångra de sig. Vi gick hem till mig och jag slängde i mig min frukost/lunch bestående av laxmackor. Sen var det bara att springa upp för backen igen.
Kom lagom till att vi skulle åka. Jag, Micko och Robot åkte med Philp S i hans skumpiga ryska lilla låda. Vi fick oss en gratis sightseen till Sölvesborg. Väl i Sölvesborg hade vi en historielektion och gjorde ett litet besök på historiemuseet och en konstutstälning.

Jag gillar inte sölvesborg, i alla fall inte i dag. Bara en massa kullersten där man fastna och snubbla med klacken, en vindpust från landet hade fått staden till att lukta gris och man kunde inte gå vilse. Efter det körde vi till Äppelgården där Philip Sohl jobbar och fotade hans hästar medan han jobba lite innan han körde oss tillbaka. Väl tillbaka sprang jag till skolan för att blogga innan jag typ sprang till dagiset för att hämta min påskkärring. Väl hemma kom min flyttande granne och undra om jag ville ha lite gamla möbler så det blev en massa spring i trapporna med barnmöbler. sen upptäckte jag att jag inte hade nån mat hemma, var bara att springa till Ica. Tror att jag lugnade ner mig och kunde ta av mig skorna vid 19 tiden. Skoskav men en jäkla massa motion har man fått iaf.

Inga kommentarer: