torsdag 9 juli 2009

vad skulle man gjort utan...

Föräldrar?
De älskar en, gör allt för en, är de man kan prata med allt om ( iaf när man uppnått en viss ålder.)de förstår, de har erfarenheten av de mesta, man kan bråka med dem men de finns ändå alltid kvar och är helt enkelt underbara.

Kärlek?
Den gör dig lycklig, vacker, fylld av glädje, närhet, sex, skratt och man går runt och är lagligt hög. Så hög att andra människor blir avundsjuka.

Vänner?
De får en att skratta, känna sig omtyckt, vacker, de bryr sig, de förstår, de stöttar, ger råd och finns nästan alltid där så länge man bevarar dom väl.

Bilder?
Vad skulle våra hjärnor och de ofta dåliga minnet gjort utan foton och bilder tagna sedan barnsben, tagna på kalas, fyllefester, på gamla vänner, släktingar som gått bort, djur som betyder mycket, vackra städer, fina årstider och galna upptåg. Man kan lagra dom i en låda, på en skiva, i ett fotoalbum, på datorn eller usb:n. Du kanske glömmer för en tid men tar du fram en gammal bild så minns du igen. Underbart.

Musik?
Den kan vara vacker, den kan vara lugn och kärleksfull, hård och brutal, fylld med budskap och flummig eller bara vara enformig. oavsett kan den göra dig glad, koncentrerad, få dig att drömma dig bort, dansa och bara njuta innerligt.

Väder?
Vad skulle man gjort utan väder? vädergudar eller bara tillfälligt, ibland kan man bli rätt förvirrad på vad som pågår där uppe. Solen skiner, regnet öser ner, hagel slår mot marken, vinden får det att gunga i huset. Vädret kan bestämma hur din dag ska se ut, både positivt och negativt. Men det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder eller vad var det nu det hette?

Mobiltelefoner?
Du kan ringa viktiga, roliga, busiga, sorliga, glada och fulla samtal till nästan vem du vill i hela världen. Du kan messa folk om du är för blyg för att prata, om du har kamera på den kan du klicka en bild precis när du vill och du kan ju alltid skryta med din musiksmak med dina ringsignaler. Coolt.

Datorn?
Ja, herregud ja vet inte vad jag skulle gjort utan min dator. Bilder, musik, skrivprogram, internet, spel, communitys, adresser, köpsidor och se filmer. Inget man vill vara utan eller hur?

Mat?
Äta bör du annars dör du! Ganska logiskt eller hur. Dyr, skräpmat och veggomat, oavsett vad du gillar så är det mättande och vad du äter kan faktiskt avslöja vad du är för typ av person, tänkt på det?

Pengar?
Du kan göra allt med pengar, det gäller bara att du har tillräckligt med pengar förstås. Men tänk, är du bara sparsam så kan du ju spara för framtiden som gammal eller spara till nåt du absolut vill ha men är dyrt. eller varför inte vara som jag och vara duktig på att slösa allt direkt (oftast). Lovar att jag har skärpt mig nu!


Bil?
Ja du, den kan gå sönder och kan gå alldeles för fort ibland. men den är faktiskt perfekt om du vill ta dig så långt som till Åmål exempelvis, utan att behöva sitta och få sittsår på tåg. Den kostar en massa att äga men den sparar dig också en massa tid. Du kan köra vart du vill och ha vem du vill i bilen. Du kan vara lasthjälp och fyllskjuts. Välj själv så länge du inte väljer att köra onykter!


Vad skulle man gjort utan listan kan fortsätta i all evighet men nu börjar jag faktiskt få skrivkramp och har faktiskt dragit upp de viktigaste. Tack för att du tog dig tid att läsa i alla fall, du kanske också har lika tråkigt som jag? Men nu är jag på danshumör. det är ju faktiskt 1 minut innan det slår över till helg! (23:59)

Inga kommentarer: