lördag 26 maj 2012

Iaktar min femåring dansa i sig sin lunch

Potatis, köttbullar, spenat och ett stort glas mjölk, japp så fick det bli. Först tänkte vi sitta ute på balkongen, leka restaurang för att få matsituationen roligare, men det var alldeles för hett ute. Min HTC måste fått solsting innan i dag, då den visade under 20 grader och risk för regn, det måste varit ett annat Säffle den syftade på. Hade vi två små filurer haft en fungerande bil, hade vi antingen varit nere vid Duse och badat eller varit på köpcentret Bergvik i Karlstad för att vinka åt gladiatorerna Tor och favoriten Prime. Nopp, blev ju inget av det. I stället har vi öppnat för tvärdrag och gömmer oss inomhus. Nicole sitter och nickar med i musiken av bland annat mina favoritbidrag till Eurovison i kväll. Konkurrensen kommer bli stenhård i kväll och Nicole gillar precis samma låtar som jag, men hon har BESTÄMT SIG - Loreen måste vinna allt!
Hon har till och med sovit över en timme nu i eftermiddag, bara för att hon vill orka med så mycket som möjligt av denna stora händelse. Dessutom kommer mormor och morfar. Kan det bli bättre?
Ja Pär kunde varit hemma, men man kan inte få allt. Nu är vi mätta och belåtna, redo för denna kväll och allt vad den har att erbjuda.

Glöm nu inte att heja på Loreen i kväll,21:00 på SVT1!

Inga kommentarer: