måndag 20 augusti 2012

Då var vardagen nästan tillbaka

Har haft nästan en vecka ledigt, några timmars inskolning på fritids, annars ett ganska sporadiskt dagsschema och sena kvällar. Sen igårkväll är det slut på det. Så där lagom till sommarens slut, var även pengarna slut, så i dag blev en väldigt lång dag då schemat även fick innehålla en massa "sista minuten shopping." Nicole var spänd inför återföreningen med sina förskolelärare och en del av klasskompisarna för tre dagars inskolning. Enligt fröken, hade det gått riktigt bra i dag. I dag började Nicole 11:30, men från och med i morgon är det inte så "snälla" tider. De lekte bara i dag, men Nicole var ändå trött när hon kom hem. Så jag är väldigt spänd på hur hon känner efter torsdag, då börjar hon på riktigt med både fritids, förskola och fritids igen. Nu är jag tillfälligt pank igen, men hon har allt för denna veckan, till och med frukt!

Själv är jag i väntans tider, i väntan på jobb. Väntar på att enhetscheferna i kommunen ska ha sitt möte, därefter är jag lovad jobb, närsom, varstans, fast helst Solrosen så klart!
På tal om sol, nu värmer det gött ute på balkongen. Blir nog att vi äter vår kvällsmat där ute. För sen, sen är det minsann läggdags för liten som nu är stor!

Inga kommentarer: